biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Oväntat besök

Kategori: England CBG

Hallmark hotell är ett 4 stjärnigt hotell som ligger ute i glesbygden omgiven av en golfbana. Det tar ca 20 minuter med buss in till city. En stor Tesco ligger angränsande.
Det finns även en lokal pub The fox i byn.
 
Hotellet håller med en pool, Jacuzzi,  gym, bar och hotellets restaurang. Vi har fått en dubbelsäng denna gång som är något sådär bekväm och rummet har även en extra bädd för eventuella  "Gevalias oväntat besök"
 
 ⬆️tryck på bilden⬆️
Gratis Wifi, AC som vi inte lyckats få igång, byxpress, hårtork och vattenkokare.
 
Dessvärre har vi inte en minikyl. Jag har blivit lovad en idag. Då vi behöver kyla matvaror för kommande dag. Min man kommer oftast inte hem från arbetet förrän klockan 8.30. Oftast är han trött och många restauranger stänger tio för kvällen.
 
Hotellet håller med 136 rum för gäster och är såklart inredd med heltäckningsmattor i de flesta ytor. Möblemanget går i typisk engelsk stil. 
Personalen är vänliga och tillmötesgående.
 

Kommentarer

 • Znogge säger:

  Hoppas att det ordnar sig med kylen för lite matvaror vill man kunna förvara.

  Kram och ha en bra lördag!

  Svar: Jag har påmint personalen om att få en kyl idag=) Så det ordnar sig säkert. De är resonliga=) Med tanke på att min man jobbar långa dagar så vill han bara äta något lätt på kvällen=)Ha en bra dag// kram
  Biggeros

  2019-07-07 | 10:31:02
  Bloggadress: http://znogge.wordpress.com
 • Jessica Högberg säger:

  Så fint det ser ut!

  Svar: Helt okej! Dock typiskt engelsk stil=)Trevlig söndag!
  Biggeros

  2019-07-07 | 14:15:32
  Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/
 • Emma Engström säger:

  Verkar ju helt okej ändå, mysigt att bo på hotell! :D

  Svar: Okej, ja!I början är det roligt att bo på nytt hotell. När man bor mer än 250 dagar/ år så blir det inte något speciellt. Jämföra och bedöma hotell är jag däremot bra på=) Trevlig kväll!
  Biggeros

  2019-07-07 | 16:59:51
  Bloggadress: http://nouw.com/emmaengstrom
 • BP säger:

  Ett fyrasjärnigt hotell borde ha en minibar/minkylskåp, speciellt med tanke att det bjuder på så mycket lyx sm pool och jacuzzi annars, Åsså klart de obligatoriska och äckliga heltäckningsmattorna.

  Hotellrummet såg annars riktigt fint ut med min favo färg orange och två fräscha skrivbord.

  Varför bokar ni inte lägenhetshotell l när ni ät ute på jobb så länge?

  Svar: Bilden ser ev missvissande ut när det gäller färger. Trädetaljerna är bruna och det ser kanske ut som två skrivbord står jänte varandra men det är en byrå där TV står på och det andra är mycket riktigt ett skrivbord. Heltäckningsmatta borde förbjudas eller uppdateras till allergifria mattor. Vi har fått minibar och allt är i sin ordning=) Däremot fungerar inte AC och det är grymt varmt på rummet. Idag ska en tekniker kotrollera samtliga rums AC. Det är ett gennerellt problem.Angående om lägenhetshotell lyckades vi inte få. Hade imin mans företag varit lite mer före sin tid och kunnat sätta ett datum i god tid så hade man kunnat boka bättre boende i lång förtid. I Ely där vi ville bo var allt boende uppbokat i längre tid. Totalt omöjligt att få bra boende under sommartid under en lång period. Det här att boka bostad är definitivt inte nytt för oss.
  Biggeros

  2019-07-08 | 01:13:27
  Bloggadress: http://bp-computerart.blogspot.com
 • Ullie säger:

  nej men vilket mysigt ställe men ja jag ogillar om wifi är dåligt o särskilt om skatterna är me du vet de blir tokiga

  så bra du får ett kylskåp är väl inte för mycket begärt i värmen ni kan ju bli sjuka annars ju
  kramar o ha en fin morgondag

  Svar: Igår fick vi en minikyl. Så idag blir det shopping av goda sallader=) Wifi fungerar men AC fungerar inte. Idag ska en tekniker kolla på problemet. Igår var vi på en sightseeing på ett slott. Jätte mysigt! Helgen går allt för fort. Godmorgon och trevlig dag vännen/ kram
  Biggeros

  2019-07-08 | 02:08:44
  Bloggadress: http://weberskold.se
 • Ama de casa säger:

  Verkar vara ett ganska trevligt hotell, minus heltäckningsmattorna då. Men är man i England så...

  Såg att det ordnade sig med kylen - bra service där! Hoppas det löser sig med AC-n också.

  Svar: Ja, engelsmännen älskar sina heltäckningsmattor ÷0 Det är inte så mycket man kan göra åt det. Däremot är kylen på plats. AC är inte fixad ännu men vi får hoppas att det även ordnar sig. Idag har jag ätit en god frukost och personalen titulererade mig Madame. De är väldigt artiga här. Det gillas=)
  Biggeros

  2019-07-08 | 10:48:52
  Bloggadress: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här: