biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Plaza Pilar

Kategori: Spaniens Zaragoza

Zaragoza är en stad och kommun i nordöstra Spanien. Zaragoza är huvudstad för både provinsen med samma namn samt den autonoma regionen Aragonien. 
 
 
Goja
 
 
 
Plaza
 
 
 
 Zaragoza (på svenska även Saragossa) är en stad och kommun i nordöstra Spanien.
Zaragoza är huvudstad för både provinsen med samma namn samt den autonoma regionen Aragonien. Staden hade 637 513 invånare i början av 2008 med totalt 666 129 invånare i hela kommunen på en yta av 966,14 kvadratkilometer. 
Zaragoza rankas som Spaniens femte folkrikaste stad.
 
 
Plaza España är ett torg som finns i de flesta städer i Spanien. Här pkacerade jag mig och intog en god sallad. Mat och dryck är betydligt mycket dyrare i Zaragoza jämfört med många andra städer och byar som jag vistat i.
 
 

Tryp  Zaragoza ligger i Zaragoza och erbjuder moderna boenden, samt har takterrass. Det här samtida hotellet har många faciliteter inkluderande dygnet-runt-öppen reception, cykeluthyrning och mötesrum.

Detta 4-stjärniga hotell erbjuder concierge, bagageförvaring och biljettservice. Det finns gym öppet för gäster som vill träna när de är ute och reser.

Det finns 162 rum på Tryp Zaragoza som alla har den komfort som krävs för att säkerställa en härlig vistelse. Hotellet har flera rymliga rum inredda för att passa familjer.

Tryp  Zaragozas restaurang är tillgängligt för middag och är en ideal plats för de som letar efter att ha nära till allt som faciliteten har att erbjuda (nackdelen är att dagens lunch kostar 17 euro).

Varje kväll kan boende även njuta av en drink i den bekväma loungebaren. 

 
Tryp hotell bodde vi på 2 nätter som ligger ca 30 minuter gångavstånd från centrum ( vilket är en nackdel för den som inte vill gå så långt)
Hotellet i sig själv är inrett i en en modern design och fasaden ser ut som en legobyggnad från håll. Rummen är försedda med bekväma sängar ( fördel) och vi fick en svit för ett ganska billigt pris. 
Intill hotellet finns en linbana och en gångbro över till tåg/ buss stationen. 
 

Kommentarer

  • Marie. säger:

    Fina bilder som alltid och härliga upplevelser kram Mamma

    Svar: Underbart torg där mycket pågår// kram
    Biggeros

    2018-06-07 | 21:23:22

Kommentera inlägget här: