biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

JAVA

Kategori: Min Blogg

Jag har  aldrig druckit så mycket kaffe som jag gör nu när jag följer Lchf metoden. Vad jag har hört så är kaffe bra att dricka nu för tiden. Innan har det varit studier på att kaffe är dåligt för din hälsa.Så hur ska dom ha det???
 
Igår läste jag ett inlägg om en följande 3 månaders studie om hur vin drickandet påverkar din hälsa. Då en grupp följdes upp som skulle dricka dvs en kvinna150ml vin/dag och en man 300ml/dag. Även en grupp som inte skulle dricka vin. Resultatet visades att  de som drack ett glas -2 varje dag så var kolesterolvärdet lägre.
 
Alltså fördela vindrickandet under hela veckan och drick med andakt. Såsom spanjoren som dricker 1-2 glas vin till maten och ändå lever bland de längsta i världen. Statistiken säger att de lever bland de sundast i världen även om de har en hög arbetslöshet och en ny epok av amerikanska snabbmatskedjor som poppar upp överallt. Vilket leder till övervikt i den kommande framtiden.......

Kommentarer

 • GoForFit säger:

  Ett glas vin till maten varje dag? Ja tack! haha :)

  sv: Tack så hemskt mycket fina du! :)

  Svar: Ja, eller hur?? Trevlig Fredag på dig÷)
  Biggeros

  2015-01-23 | 13:13:32
  Bloggadress: http://goforfit.se
 • Marie säger:

  På TV idag, sade dom att kaffe var bra mot att undvika hudcanser. Så det är olika teorier mot allting. Skickar kramar och en god Helghälsning till Er, från mamma.

  Svar: Visst är det otroligt vilka teorier de har för allt. Det är ju kanon!! Så mycket som jag dricker kaffe. Detsamma till er en riktigt trevlig helg÷)
  Biggeros

  2015-01-23 | 15:30:26
 • Emmelie säger:

  Haha, ja det kommer ju olika studier varje dag för allt känns det som :-)

  Svar: Håller med dig så mycket÷)
  Biggeros

  2015-01-26 | 10:33:06
  Bloggadress: http://mildarabarber.blogg.se/

Kommentera inlägget här: