biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

1966

Kategori: Min Blogg

1966 var ett bra år. Såklart tycker jag det för då föddes jag och min käraste.
Vilken lycka att få äga en almanacka från 1966. Mamma gav mig denna igår som ett minne. Hon har nämligen bevarat denna i alla dessa år. För mig är det värt guld. 
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》
Halle Berry och Mike Tyson, båda födda 1966.
《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《 
 1966 motsvarar Hästens år
 
Hästar älskar livet och är sexuella, charmiga, populära och lynniga. De är vackra och välvårdade. De har seriösa egenskaper som hårt arbetande, lojala och ihärdiga. De är bra på att konversera och har alltid skvaller och nyheter att dela med sig. Hästar är mycket sociala och oavsett yrkesval kommer valet alltid att involvera nära samarbete med andra. Hästar är extremt tävlingsinriktade och måste vinna till var pris. De är energiska och kämpar hårt, men framför allt annat värderar de sin frihet mest. 
 
Hästar är attraktiva personer som står för både sensualitet och sexualitet. De har en sökande själ och i kärleken är de mycket på och av. De är snabba på att bli intresserade av andra, men tappar lika fort intresset. De faller kontinuerligt in och ut ur kärleken. Hästar är hetlevrade och agerar efter impulser. Du måste ha tålamod med hästar då de inte gillar rutiner och är mycket egocentriska och bryr sig sällan om andras probelm. 
 
Hästar är intelligenta och sluga i affärer. De är mycket hårt arbetande och vill att saker och ting ska ske på deras vis. De har svårt att följa rutiner och gillar att improvisera och vara kreativa. Hästen har ett gott självförtroende och litar på sina känslor. Trots sin egoism delar Hästen med sig till andra. De hör hemma i yrken med mycket människokontakt, men gillar att själva vara ansvariga för sina framgångar. De har en sådan stark personlighet att de genast blir respekterade och omtyckta av omgivningen. Hästen älskar både fysyiskt och mentalt arbete. De arbetar dygnet runt om så krävs och slutför alltid antagna engagemang. För att nå sina mål kan de vara bryska och kliva på andra. 
 
 
 

Kommentarer

  • Jessica Högberg säger:

    Ha ha, lägger ut länk till detta inlägg då min kompis är född 66 =))

    Svar: Ja, gör det!! Då blir hon glad!! Roligt att det kan glädja någon.
    Biggeros

    2014-10-29 | 11:58:51
    Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/
  • Jessica Högberg säger:

    länk på fb...

    2014-10-29 | 11:59:23
    Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här: