biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

I strandens hetta

Kategori: Min Blogg

På stranden i Valdegrana när det är som varmast på dagen, så är det inte alls dumt med  en svalka i  Cadizbukten/Atlantis. Vattnet är väldigt skönt. Inte alls så kallt som jag trodde.  Det  är ju faktiskt den 10/5 idag. Alla är som tokar och ska gassa i solen. Det enda som skiljer spanjorerna ifrån oss nordbor åt är att de är så förståndiga att de ligger under parasoller. Idag har jag fått otrolig färg bara på 1 1/2. Solen tar jätte mycket, så det är bäst att ta det lugnt.
 På alla håll och kanter ser jag färgrika parasoller längs stranden. Spanjoren i sig själv är väldigt sällskapssjuk. Han ligger hellre nära alla andra även om det finns hur mycket plats på annat håll. Som sagt helst tillsammans i  vinrankor eller sillkonserv.
Visst tar vår solen som mest nu och det är ett konstaterarande.
Som erfarenhet av att bränna mig i solen innan, så tar jag  det rätt så lugnt idag, imorgon och övermorgon.......... Visst ska man ta lärdom och ha med ett parasoll och skyla sig när det blir för bra. Glöm inte att skydda er från den värsta solhettan!!!
Idag blir det grillning och Eurovision på spansk TV.
Ha det bra mina finisar tills vi ses igen.....
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vilka fina strandbilder, vad det ser skönt ut. Ikväll är det slagerfestival i Köpenhamn, så får vi se hur det går för Sanna. Härhemma har det regnat och varit kallt var dag sedan vi kom hem från Barcelona. Man trodde att det skulle vända snart med vädret. Önskar Er en trevlig Helg, Kram och puss Mamma.

    Svar: Jag har bränt mig idag. Det går fort. Vi ska grilla och glimta in på Esc. Jag har inte hört några bidrag innan. Vi får hoppas på Sanna. Spaniens bidrag är också bra. Trevlig helg,kram
    Biggeros

    2014-05-10 | 19:47:13
  • Louis säger:

    längtar till stranden nu.

    Svar: Helt förståligt =)
    Biggeros

    2014-05-21 | 11:05:26
    Bloggadress: http://louisnachmansohn.wordpress.com

Kommentera inlägget här: