biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Living in a BOX....

Kategori: Sturkö

Tillbaka igen på min blogg...
Jag har flytt ifrån verkligheten och lever nu bland en massa kartonger. Så mycket saker man har samlat på sig i detta hus. Så många minnen....
 Tänk att skilja sig ifrån detta.....
Jag är splittrad i själen att behöva skiljas ifrån alla härliga minnen här på Sturkö. Ibland behövs ändringar i livet....
Jag har avverkat en lång tid till att klippa gräs och det har varit mycket svett och tårar när det har varit som värst såsom skottning på vintern och gräsklippning och målning av hus sommartid.
Nu har jag bestämt mig. Eller det var ett tag sedan jag bestämde mig att flytta från denna fina natur till Spanien. Det kommer bli ett annorlunda liv men ibland är det nyttigt att byta miljö. Hursomhelst kommer jag att sakna skärgårdsnaturen och skogen.
Jag hoppas att ni förstår vad jag menar.......

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jag förstår, det är en underbar natur och havet på Sturkö, men ibland få man göra ett val här i livet. Jag tror att det får nog var och en göra någon gång. Det är ett underbart ställe Ni har. Jag kommer att sakna det väldigt mycket. Kram Marie.

    Svar: Tur är väl att jag har fått spendera kanske sista sommaren som har varit helt underbar på Sturkö med nära och kära =))
    Biggeros

    2014-08-25 | 17:39:33

Kommentera inlägget här: