biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

NH Central Converciones Sevilla

Kategori: Spaniens Sevilla

Nu bor vi på ett annat NH hotell lite utanför city ca 25 minuters gångväg. Det finns även bra kommunikationer.Här finns många tapasbarer, restauranger och ett stort varuhus. NH har en bra standard på deras sängar, så i detta fallet blir det en 4:a. De har fritt WIFI, ett gym, utomhuspool och ett SPA. Frukostbuffén är utmärkt. NH hotellen har infört fri WIFI, men begränsad tillgång till nätet (100mb/dag). Då tänker jag på att det kan vara svårt att streama något på datorn, för på TV är allt översatt till spanska. Detta är ett stort problem för alla utlandsresande som spenderar mycket tid på hotell.

Kommentarer

  • Camilla Larsen säger:

    Woooow

    Svar: Jag är alltid på resande fot och bor på olika hotell i Spanien. Det här ett bra sätt att sätta betyg på diverse ställen och dela med mig av mina erfarenheter på min blogg.
    Biggeros

    2013-10-28 | 15:28:13
  • Hanna- Mamma till Alexander och Ellie säger:

    Ser väldigt lyxigt och fräscht ut! Skulle gärna velat åka iväg och bo på ett fint hotell :)
    Men får vänta till vi renoverat klart. Kram

    Svar: Det finns många NH i Sevilla, så det är bara att välja och vraka. Hotellkedjan bygger väl på att ha en trendig och modern interiör. Problemet är då att WIFI fungerar sämre. För mig blir då ett problem att blogga och ladda upp bilder. Det finns nämligen en begränsning. Annars är hotellet bra. Sevilla är en underbar, gammal stad.
    Biggeros

    2013-10-30 | 13:28:09
    Bloggadress: http://imm0rtelle.blogg.se

Kommentera inlägget här: