biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Farsdag

Kategori: Min Blogg

Idag är det Farsdag. Grattis, Pappa till din egna, speciella" DAG"!!! Du är helt underbar!! Jag är lyckligt lottad att jag har fått dig som pappa. Du är en jätte rar och fin människa. I med det att jag inte kan gratta dig på Kanarieöarna, så får jag göra det så gott jag kan på min blogg. Hoppas att du blir ordentligt firad med god mat. Det tvivlar jag inte alls på att du får god mat om din underbara fru, Maj, är den utvalda kocken.
 
Sedan vill jag även gratta mina döttrars" PAPPA" på hans egna dag. Du är mitt hjärta,♥ Corazón♥, du är min stomme, du är mitt ALLT!  Jag vet att flickorna har svårt att komma förbi  och gratta dig när du bor i Spanien. Det räcker med ett litet samtal, sms eller ett litet meddelande. Det behövs inte mer. Presenter är bara ett skäl att affärerna ska få sålt produkter, men ord är så mycket mer värdefullt. Kärleksfulla ord bär du med dig i hela ditt liv. Älskar dig jätte mycket!! Jag vet att du är världens bästa pappa till mina döttrar!!
 
 

Kommentarer

 • Hanna- Mamma till Alexander och Ellie säger:

  Så fint skrivet :) Hoppas ni har haft en mysig dag :) Kram

  Svar: Tack, Hanna! Min stackars man har fått jobbat på sin Farsdag. Han kom precis hem den stackarn! Jag har lagat en fiskgratäng till honom. Sedan ska jag ge lite Farsdagpresenter som ska vara från hans döttrar. De har ju också glömt bort honom, men inte jag. Så mysig dag har väl det inte varit. Jag såg att ni hade haft det bättre. Ta vara på det medans det varar. Många kramar till dig!
  Biggeros

  2013-11-10 | 19:39:57
  Bloggadress: http://imm0rtelle.blogg.se
 • Elina säger:

  Mycket fint skrivet!!

  Svar: Tack, Elina!!!
  Biggeros

  2013-11-11 | 22:09:57
  Bloggadress: http://polciirkeln.blogg.se
 • Marie säger:

  Oj! vad fint skrivet, så många vackra fina ord, dom papporna måste ha blivit glada och rörda. kram Marie.

  Svar: Tack så mycket. Ja, jag hoppas det!! Min man blev tacksam att jag kom ihåg honom.
  Biggeros

  2013-12-03 | 19:50:39

Kommentera inlägget här: