biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Tjugonionde

Kategori: Min Blogg

Tänk vad fort det går till Jul. Det är ju redan första advent idag.
 
 
 Det var meningen att vi skulle åka hem i helgen...
Det var så skönt väder i Sevilla igår, så vi drog från krog till krog och åt olika goda Tapas. Vi kom inte hem förrän sena natta. Så kan det gå när haspen inte är på.....
 
I fredags var det 27 år sedan jag träffade min fine man. Kan ni tänka er att jag fortfarande älskar denna något äldre man lika mycket. Jag har till och med ännu starkare känslor för en man med något gråstänk vid tinningarna, lite glesare hårsvall på hjässan och med en vilande muskelfång till midja. Det tar tid att få det och man vill inte bara kasta bort alla fina minnen man har skapat under den långa tiden tillsammans. Livet ska inte alltid vara en dans på rosor. Vi två har inte kommit dit där vi är utan att kämpat dit tillsammans. Ingen annan har hjälpt till utan från att vara ung och fattig har vi lyckats bli äldre och rika.
Rik på visdom.
 
 

Kommentarer

  • Jessica Högberg säger:

    Det går så fort nu=)) Första advent idag, snart är det julafton, nyårsafton och SEN januari med vila;)

    Svar: Visst det är så att man inte hinner med....det är ändå lite mindre än en månad kvar till Jul. Då kommer mina töser med respektive till Jerez:)))))kram på dig och ha en mysig advent!!!
    Biggeros

    2015-11-29 | 16:19:33
    Bloggadress: http://lchftrollet.blogg.se/
  • Maria säger:

    Grattis till er i efterskott, hoppas ni får många fler lyckliga år tillsammans
    Kram

    Svar: Tack gulligt av dig. Tack snälla:)))kramiz
    Biggeros

    2015-11-29 | 19:48:43
    Bloggadress: http://www.houseforus.blogg.se
  • Marie säger:

    Lev för varandra så länge Ni finns till, tiden går så fort. Snart så kommer Era kära döttrar med sina pojkvänner, det är lycka att få vara tillsammans allihopa. Kram Mamma.

    Svar: Det ska bli så roligt att pyssla om ungdomarna!! Såklart ska jag försöka och vara en ödmjuk fru för det är min man:)
    Biggeros

    2015-11-30 | 18:56:20

Kommentera inlägget här: