biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

GP Jerez 2014

Kategori: Min Blogg

Idag är det den årliga GP i  Jerez. Idag är det testrace och imorgon är själva tävlingen. Denna helg fylls alla gator och tavernor med flera tusentals motorcykelknuttar. Förra året tillbringade jag kvällen med ett gott och taggat sällskap. Polisen hade full show att spärra av vägarna, så motorcyklisterna kunde passera och showa lite med sina "bikes". Vilka ljudnivåer!!
Ikväll blir det utgång med ett gäng killar som har rest hit från långan väg för denna händelse. Alla hotell och Hostels i Jerez och i de närliggande städerna är uthyrda. Nästa år kanske är en god idé att hyra ut sitt hus och tjäna "storkovan". Tal vez o tal vez no...... 
 
Hela Jerez blomstrar upp
 en dag som denna. Vilket väder!!! Igår var det 35 grader och idag likaså.
Hoppas att detta året blir lika roligt som förra. Då serverades förfriskningar från uppbyggda barer utanför Kapote. Visst var det trevligt, men väldigt trångt.
Hasta Luego.....
 
 

Kommentarer

  • Marie säger:

    Jag saknade svar på min kommentar igår. Vad fin du är på bilden. Jag längtar så jättemycket till när jag ska åka till Er och den sköna värmen, 15 dagar är kvar. Men först kvarstår mycket jobb för mig här hemma i Sverige. Kram till Er båda. Marie o Håkan. Vi såg på TV i Barcelona om stort jippo med alla mc i Jerez, så jag förstår att alla hotell är upptagna.

    Svar: Kunde inte kommentera. Ibland händer det att det försvinner. Här är hett och en massa motorcyklar. Ja,tiden går så fort och snart så kommer du hit. Du hinner inte mer än komma hem så ska du iväg igen. Ha en sån trevlig helg,kram
    Biggeros

    2014-05-03 | 17:08:36
  • Anita säger:

    Fina bilder :D

    Svar: Tack så mycket Anita =)
    Biggeros

    2014-05-03 | 17:16:07
    Bloggadress: http://siliiins.blogg.se/
  • Amanda [SPONTAN] säger:

    Härliga bilder :)

    Svar: Men, tack Amanda. Hoppas att du också har det bra =)
    Biggeros

    2014-05-04 | 17:50:26
    Bloggadress: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här: