biggeros.blogg.se

På resande fot i Spanien

Äntligen!

Kategori: Min Blogg

Är hemma efter 10 dagars boende på hotell Cordoba. Äntligen. Vi har återvänt till sydliga breddgrader och det visar18 grader.på termometern. Det var mycket kallare i Cordoba. Så äntligen hemma till mitt Jerez 😊
Jag höjer det bästa jag har till gudarna. Denna fina staty finns i Jerez.
Även denna fontän. 
Igår var det  sista kvällen med gänget. Vi skulle dra hem till Jerez dagen därefter och Xavier tillbaka till Barcelona. Xavier är bland våra bästa vänner i Spanien och han är katalan. Det är väl inte så populärt att vara katalan i bla. Andalusien.  Hursomhelst är han  en sprallig,  charmig kille som inte vill växa upp och som ingen kan hata.  Han blev nyligen far till trillingar, så nu är det dax att mogna till. 1 träff resulterade till 3 underbara  pojkar. Nu börjar allvaret.
 

Kommentarer

  • Marie säger:

    Förstår att det är skönt att vara hemma. Härligt 18 gr. skönt. Jag längtar så till värmen, man börjar bli less på det här. Fina bilder, det är fint i Jerez. Kram mamma.

    Svar: Jätte skönt!! Det är varmare i Jerez. Jag förstår att du ser framemot vår, kram
    Biggeros

    2014-02-05 | 17:53:00
  • irma frisör och makeupartist! säger:

    Hej!
    kika gärna in på min blogg om frisör livet och make up artist. Här kan du läsa om allt ifrån hårvård och makeup tips och produkter till härliga festfrisyrer och nya trender!

    Välkommen!

    Svar: Absolut😊
    Biggeros

    2014-02-05 | 22:23:06
    Bloggadress: http://granboms.blogg.se

Kommentera inlägget här: